Farmàcia, dietètica i altres serveis de salut a Manresa

Consulta les nostres especialitzacions farmacèutiques i demana’ns ajuda

Farmàcia, dietètica i altres serveis de salut a Manresa

La venda de medicaments no és la nostra única activitat. A més dels serveis tradicionals de farmàcia, també posem a la teva disposició els nostres coneixements en dietètica i altres serveis de salut a Manresa com controls de glucosa, tensió arterial, colesterol o pe. No et perdis les nostres especialitzacions!

Homeopatia

Disposem d’un ampli assortiment de medicaments homeopàtics en grànuls, globus o dosis i especialitat. Els productes que ens encarreguis t’ho podem servir en el mateix dia o al matí de l’endemà.

Plantes medicinals i productes naturals

Posem a la teva disposició productes fitoterapèutics i d’origen natural amb la finalitat de tractar afeccions menors i també per mantenir un cos saludable.

Dietètica i complements alimentaris

Productes amb els requeriments dietètics adequats per ajudar que els nens, adults i grans puguin compensar la seva alimentació i evitar que portin una dieta desequilibrada o insuficient.

Nutrició esportiva

Comptem amb una àmplia gamma de productes de la marca Ettix, el patró d’or en la nutrició esportiva, que està desenvolupada per farmacèutics nutricionistes i es dirigeix a esportistes de tots els nivells. Ajuda a obtenir el màxim rendiment i una completa recuperació.

Cosmètica dermofarmacèutica

T’oferim productes específics per al manteniment de la salut i bellesa: Tractament de l’envelliment, acne, taques… Tant per a pell corporal com per al rostre. També comptem amb complements específics per prevenir i tractar la caiguda del cabell en homes i dones.

Salut bucodental

T’ajudem a cuidar la teva boca i prevenir infeccions amb la nostra oferta de productes entre els quals trobaràs raspalls, pastes de dent, col·lutoris i altres articles d’higiene bucal.

Salut sexual

A més d’oferir-te un ampli assortiment de preservatius, també t’aportem consells professionals relacionats amb els mètodes anticonceptius, l’ús de la pastilla de l’endemà i qualsevol altra informació que necessitis.

A la Farmàcia Jordi Vintró estem molt conscienciats amb les malalties de transmissió sexual (ETS), per això et donem els millors consells personalitzats per la seva prevenció.

Vols més informació sobre els nostres serveis farmacèutics a Manresa? Doncs, pregunta’ns el que necessitis!

CONTACTAR