×
Temps de lectura 2 min.

Les ungles es veuen exposades a factors interns i externs que les debiliten, les trenquen o taquen. A més, les mans estan en constant contacte amb diferents agents, el que provoca que s'acumuli brutícia, que si no s'elimina pot portar a l'aparició de fongs, per exemple, i acabar repercutint en la teva salut. A més, tenen una posició molt visible en la teva imatge.

Seguint uns senzills consells lluiràs les ungles sempre sanes i boniques. Inclou-les sempre en la teva rutina de bellesa!

MANTINGUES LES TEVES UNGLES HIDRATADES

En èpoques de fred, cal parar especial atenció a les mans, per les agressions que aquest pot implicar.

A més, en el context actual de pandèmia per la COVID-19, les mans estan sotmeses a continus rentats amb aigua i sabó i l'ús constant de gels hidroalcohòlics que contribueixen a ressecar la pell de les mans i les ungles.

Per tenir cura de les teves mans, és fonamental que mantingues la hidratació d'aquesta zona de el cos per contrarrestar l'impacte d'aquests agents externs. Hidrata-les sempre usant cremes específiques que les nodreixin per obtenir el resultat buscat.

Amb les mans hidratades, tindràs les ungles preparades per fer-te la manicura.

Consejos para lucir uñas sanas y bonitas

RUTINA DE BELLESA PER A LES TEVES UNGLES

En el moment de fer-te la manicura, pots seguir aquests senzills passos per tenir unes ungles cuidades i sanes.

En primer lloc, si tens les ungles pintades i vols renovar l'esmalt, retira aquest amb un dissolvent sense acetona, que és un factor que afavoreix que l'ungla s'assequi.

Amb l'ungla neta, llima-la. El millor és fer-ho sempre en la mateixa direcció i mai fregant la ungla de banda a banda, ja que faràs que aquesta s'obri en capes.

Sobre les cutícules, aquestes protegeixen les ungles i no has de tallar-les. La millor manera de retirar-les és aplicar un quitacutículas a la base de l'ungla, ja sigui en líquid o en crema, i amb un palet de taronger baixar la pell sobrant fins a la base de l'ungla.

Amb les cutícules retirades, és el moment d'aplicar el tractament específic. Recorda que a la farmàcia t'assessoraran sobre el tractament adequat en funció del que necessitis.

Abans de pintar les ungles, fes servir una base protectora. T'ajudarà a evitar que els esmalts t’enfosqueixin les ungles i es dotin d'un to groguenc, ja que eviten que aquests entrin en contacte directe amb l'ungla.

Amb la base aplicada, tindràs les ungles preparades per aplicar el color. Adquireix sempre productes de qualitat, que no incloguin ingredients nocius. Per acabar la teva manicura, fes servir un fixador d'esmalt que permetrà una major durada de la color.

Consejos para lucir uñas sanas y bonitas

ALTRES CONSELLS PER A LA SALUT DE LES TEVES UNGLES

Per mantenir les ungles sanes i boniques tingues  cura també de la teva alimentació. Una mancança important de vitamines pot reflectir-se en elles. En general, és recomanable prendre aliments com tomàquets, ametlles, cereals, peixos i crustacis ... rics en vitamina A i B. A més, segueix un consum equilibrat de lactis, per afavorir la ingestió de calci, bo per a unes ungles fortes.

A més, procura protegir-les sempre. Per a això, utilitza guants quan netegis i freguis, ja que d’aquesta manera les allunyes de la humitat, així com en qualsevol acció que les exposi a agressions.

I, encara que t'agradi lluir les ungles amb color, és recomanable deixar-les descansar de l'esmalt de tant en tant i portar-les al natural.

Segueix aquests consells i pregunta a la teva farmàcia quins productes i rutines beneficiaran les ungles. Prepara't per lluir-les sempre sanes i boniques.

Categories
Preu