Atenció farmacèutica i professional a Manresa

A la nostra farmàcia atenem tota classe de malalties i consultes

Atenció farmacèutica i professional a Manresa

A la Farmàcia Jordi Vintró t’oferim la millor atenció farmacèutica i professional a Manresa. La nostra experiència i coneixement en el sector, ens permet ajudar-te amb tot allò que estigui relacionat amb la salut i els medicaments.

Els nostres serveis i tasca farmacèutica

  • El nostre treball consisteix a fer que a partir de la recepta puguis comprendre el tractament: per a què serveix, com has de prendre-ho i durant quant temps, els efectes secundaris, contraindicacions… Així com qualsevol recomanació que pugui servir-te d’ajuda.
  • També atenem tota classe de malalties que puguin ser tractades des de la nostra farmàcia. Sinó tens la recepta mèdica, nosaltres t’indiquem aquells medicaments sense recepta que millor et poden venir i que més s’adapten a les teves característiques. En el cas que considerem que necessites la intervenció d’un metge, t’ho direm perquè puguis acudir al més aviat possible.
  • Servei Personalitzat de Dosificació (SPD): Realitzem el control i l’elaboració de la medicació en blísters setmanals per aquells pacients que tenen dificultats per al compliment terapèutic. Sempre seguim el protocol aprovat pel Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya i del Consell de Col·legis Farmacèutics de Barcelona .
  • Preparació de fórmules magistrals: Preparem les fórmules més usuals i tenim acords amb els principals fabricants per aquells preparats que requereixen unes instal·lacions especialitzades per la seva elaboració.

Contacta amb la Farmàcia Jordi Vintró de Manresa i resol tots els teus dubtes amb la millor atenció farmacèutica.

CONTACTAR